Békéscsaba–Arad Szupermaraton: nyerő 21-es

2017. december 22.

Megszületett az előszerződés a Békéscsaba–Arad–Békéscsaba Szupermaraton 21. kiírásának lebonyolításáról – tájékoztatta az Aradi Híreket Bognár Levente. Az aradi alpolgármester elmondta, hogy Kiss Tibor békéscsabai kollégájával és a főszervező Békéscsabai Atlétikai Club vezetőivel megállapodtak abban, hogy 2018-ban június 2-án és 3-án szervezik meg a legnagyobb, határon átnyúló tömegsportrendezvényt.

„Öröm számunkra, hogy a hagyomány nem szakad meg, és hogy mindkét önkormányzat folytatni akarja az együttműködést mindenki legnagyobb megelégedettségére” – mondta Bognár.

A rendezvényen a résztvevők futva (egyéniben vagy váltóban), kerékpáron vagy görkorcsolyán tehetik meg a kétszer 100 km-es túrát. A 2017-es 20. Szupermaratonon közel 1500-an vettek részt.

 

További hírek

Hír beküldése
A 2,4-es erősségű mozgás nem okozott károkat.
Hír beküldése
A hónap végétől látható az Ambrus Attila sztorijából készült film Romániában.
<em>Hír szerkesztése</em> A PSD jelöltje kapott kormányalakítási megbízást
Viorica Dăncilă lehet az első női miniszterelnöke Romániának, ha a parlament megszavazza majd a kormánynévsort. Klaus Iohannis államfő szerdán az eddig is kormányzó PSD–ALDE szociálliberális koalíció által javasolt EP-képviselőt bízta meg kormányalakítással, a lemondott Mihai Tudose helyett.
<em>Hír szerkesztése</em> Ismét fennakadást okozott az esővíz
Az árkok és kanálisok nem bírták elnyelni a nagy mennyiségű csapadékot.
<em>Hír szerkesztése</em> Húsz éve „világít” [AUDIÓ]
Decemberben jubilált az aradi kulturális szemle.
<em>Hír szerkesztése</em> Kölcsey-díjátadó és Arany-balladák
Január 25-én a Bábszínházban.
<em>Hír szerkesztése</em> Khell Levente harmadik a „hétköznapi hősök” versenyén
A Nőileg magazin hirdette meg a Mutass jó példát! programot.
Pécskán két bált is rendeznek.
Hír beküldése
Benyújtotta lemondását Mihai Tudose miniszterelnök, miután pártja, a PSD megvonta tőle politikai támogatását. Klaus Iohannis államfő a helyére Mihai Fifor védelmi minisztert nevezte ki ügyvivő kormányfőnek. A szocdemek Viorica Dăncilă európai parlamenti képviselőt jelölik a posztra; közben történelmi mélypontra zuhant a lej.
Az Eurotrans Alapítvány által szolgáltatásai ingyenesek.