A véghajrában nyert az UTA

Az előző tíz fordulóban gyakran a hajrában veszített pontokat az UTA, de a másodosztályú bajnokság szombat fordulójában most az aradi labdarúgók mellé állt a szerencse, és a lefújás eőtti pillanatokban szerezték meg a győzelmet. Cristian Todea vezetőedző tanítványai a kiesés ellen küzdő Foresta vendégei voltak, és egy fordulatos mérkőzésen gyűjtötték be a három pontot, az utolsó helyre taszítva a moldvaiakat. A hazaiak vezető góljára két perc alatt kettővel válaszoltak a látógatók, de a végjátékban a suceavaiak egyenlítettek, mégis, az aradiaké lett a három pont.

Egy kilenc meccses negatív széria után az UTA egymás után a második győzelmet aratta a bajnokságban.

II. Liga, 14. forduló: Foresta Suceava–UTA 2–3, gólszerzők: Renquin (29. p.), Acolatse (85. p.), illetve Hlistei (34. p.), Ciucă (36. p.), Păcurar (90+4. p.).

További eredmények: Sportul Snagov–Temesvári ASU Politehnica 1–0, Ştiinţa Miroslava–Pandurii Târgu Jiu 1–1, Nagyváradi Luceafărul–Szatmárnémeti Olimpia 2–1, Bukaresti Metaloglobus–Academica Clinceni 0–0, Marosvásárhelyi ASA–CS Afumaţi 0–1, Dacia Unirea Brăila–CS Baloteşti 2–2, Temesvári Ripensia–Dunărea Călăraşi 1–1, FC Argeş–AFC Hermannstadt 0–0, Chindia Târgovişte–CS Mioveni 3–0.

Az állás: 1. Hermannstadt 34 ponttal, 2. Călăraşi 32, 3. Târgovişte 30, … 12. UTA 17 ponttal.

A következő fordulóban, november 4-én a UTA az utolsó előtti helyezett Luceafărul fogadja.

A rovatból ajánljuk:

Túl nagy falat volt a „szebeni szalámi”
Kétgólos vereséget szenvedett az UTA hazai pályán a Hermannstadtól.
Kötelező UTA-győzelem a sereghajtó ellen
Élre álltak az aradiak – az alsóházi rájátszásban.
Jenei Imre 87 éves lett
Játszott az UTÁ-ban, a Steauával edzőként BEK-et nyert.