Aradon Románia legnagyobb sütőipari vására

2019. február 12.
Március 28. és 30. között szervezik meg az idei GastroPan kiállítást, amelyen a nemzetközi sütőipari, cukrászati, gasztronómiai és vendéglátóipari megoldások és technológiák szakemberei, vállalkozói találkoznak. A rendezvénynek ezúttal Arad ad otthont, ahová több száz beszállító érkezik a világ minden részéről, hogy találkozzon a több ezer szakmabeli látogatóval. A XI. GastroPan kiállítás három napja alatt megrendezik a már hagyományos versenyeket is, amelyeken megválasztják az Év kenyerét és az Év tortáját.
<em>Hír szerkesztése</em> Aradon Románia legnagyobb sütőipari vására

A tavalyi kiállításra 21 811 látogató érkezett, hogy találkozzon a 152 kiállítóval, akik 25 országból hozták el technológiáikat, alapanyagaikat és a legújabb nemzetközi trendeket.

Délkelet-Európa legnagyobb szakmai kiállítása Romániában

A 2009 óta minden évben megrendezett GastroPanon lemérhető, hogy a romániai piac számos üzleti ágazatban fejlődést mutat, ezek közül a legdinamikusabban növekvő ágazatok a cukrász, sütő- és vendéglátóipar – olvasható a szervezők sajtóközleményében. Az európai uniós pályázatok támogatásával számos új pékség, cukrászda, szálloda és más vendéglátói egység nyílt az ország minden területén, amelyek érdeklődve várják az új, innovatív megoldások kínálatát.

Ennek köszönhetően az ország piaca a nemzetközi beszállító cégek célkeresztjébe került, amelyeknek a GastroPan kiállításon lehetőségük van bemutatkozni a romániai szakmai közönségnek, személyesen találkozni a helyi vállalkozások vezetőivel, kapcsolatokat építeni és megismerni a piaci potenciált. A GastroPan kiállítás az egyetlen szakmai esemény, ahol a romániai szakmai kereslet találkozik a kínálattal egy B2B típusú szakmai vásáron, így ez kiváló lehetőségnek bizonyul a terjeszkedni kívánó nemzetközi cégeknek, hogy elinduljanak a romániai piacon. A 11 éve folyamatosan fejlődő kiállítást most már Délkelet-Európa legnagyobb szakmai kiállításaként ismerik.

GastroPan 2019 – az év eseménye a sütőipar, a cukrászat és a vendéglátóipar számára

2019. március 28. és 30. között az aradi Expo kiállítási központban látványos kulináris show-műsorok, élő bemutatók, utolsó generációs megoldások és technológiák, nemzetközi irányzatok és egyedi ajánlatok várják a látogatókat a legfontosabb sütőipari, cukrászati, vendéglátóipari, gasztronómiai, száraztésztagyártói, malomipari, kávé-, fagylalt- vagy csokoládékészítési beszállítók részéről. A kiállításon minden évben jelen vannak a romániai és nemzetközi szakmai szervezetek képviselői, beleértve a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületét, a Magyar Pékszövetséget, a Német Pékszövetséget és a Pékek és Cukrászok Világszövetségét (UIBC) is.

A kiállítani szándékozók az info@gastropan.ro e-mail címen vagy a +40/266/219–392-es és a +40/733/313–041-es telefonszámokon vehetik fel a kapcsolatot a szervezőkkel. Honlap: www.gastropan.ro

További hírek

<em>Hír szerkesztése</em> Tizenöt éve áll köztéren a Szabadság-szobor
Fórum, koszorúzás és ünnepi hangverseny az évfordulón.
Hír beküldése
<em>Hír szerkesztése</em> Szép gesztus a múzeumtól
Három nyelven kívánt kellemes húsvéti ünnepeket a közgyűjtemény vezetősége.
<em>Hír szerkesztése</em> Balszerencsésen vesztett pontokat az UTA
Sokba került a kapushiba a feljutásért versengő Chindia ellen.
„A Feltámadt Jézus életet hozott, de ezt az életet élni kell, és nemcsak távolról szemlélni. Aktívan bele kell kapcsolódnunk az Ő életébe és az Ő közösségének az életébe, akkor is, ha ez kockázattal jár. Ha ez nem történik meg, akkor az életnek a perifériájára fogunk szorulni, lehet, hogy gazdagon, talán híresen, de boldogtalanul."
<em>Hír szerkesztése</em> Kézműves foglalkozásokkal hangolódtak a Húsvétra [AUDIÓ]
Természetes anyagokkal, hagyományos módszerekkel festettek piros tojásokat.
<em>Hír szerkesztése</em> Pély Barna-koncert a Flexben
Május 3-án lép fel az egykori United tagja.
<em>Hír szerkesztése</em> Átvehették az első babacsomagokat az aradiak [AUDIÓ]
A magyar kormány támogatása a Köldökzsinór-programban részt vevő családoknak.
<em>Hír szerkesztése</em> Durrdefekt miatt borult fel a kisbusz kilenc utassal
Szerencsére senki sem sérült meg az autópályán történt balesetben.
<em>Hír szerkesztése</em> Húsvéti vásár a városháza előtt
Nagypénteken kezdődik.