Karácsonyi előadás Pécskán

603Pénteken délután a Pécskai 2-es sz. Általános Iskolában karácsonyi előadást szerveztek, amelyhez minden osztály igyekezett legjobb tudása szerint hozzájárulni. A diákokat, szülőket, vendégeket Bede Bacsilla Eszter igazgató köszöntötte, majd megnyitotta a műsort. Az előkészítő osztályosok és az elemisták osztályonként léptek a közönség elé karácsonyi verses összeállításokkal, majd az V-VIII. osztályosok betlehemese zárta a színvonalas, nagy tapsot kiváltó műsort.
Bede Bacsilla Eszter megköszönte Antal Péter polgármesternek és az RMDSZ-nek a Városháza ajándékcsomagjait, amelyeket az iskola minden tanulója megkapott. (Kép, szöveg: Nagy István)

DSC_1894 DSC_1905 DSC_1965

 

 

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni

További hírek

Hír beküldése
A helyes választ beküldők között 5 darab kétszemélyes kedvezményes belépőt sorsolunk ki.
Hír beküldése
Németországba akartak eljutni.
Hír beküldése
Vádat emelt a korrupcióellenes ügyészség két volt miniszter ellen, köztük Elena Udrea volt regionális fejlesztési tárcavezető ellen. Udreát egyebek mellett megvesztegetés három rendbeli elfogadásával és hivatali visszaéléssel vádolják. Az általa vezetett minisztérium törvénytelenül finanszírozott közpénzekből egy ökölvívó gálát. Ion Ariton volt gazdasági miniszter több vállalatot kényszerített ez utóbbi rendezvény szponzorálására a vád szerint.
Hír beküldése
Romániát a Török Nemzetiségűek Egyesületének (AET) képviselője, Danis Sabit panaszolta be Strasbourgban, amiért nem indulhatott az AET jelöltjeként a parlamenti választásokon.
Hír beküldése
Az Aradi Hírek és az Aradi Magyar Ifjúsági Szervezet közös játéka.
Hír beküldése
Szombaton rendezik meg az „Édesanyám, te jó asszony…” című nótagálát.
<em>Hír szerkesztése</em> Forgalmi rendváltozás Mikelakán
A mikelakai negyedbeli Titulescu és Voinicilor utcák kereszteződésében körforgalom-érvényű közlekedési rendváltozást vezettek be április 20-tól, hétfőtől, azaz függetlenül attól, hogy a Hegyalja tér vagy a Maros-híd felől, a hipermarket vagy a Voinicilor utca felől érkezik a járművezető, kötelezően elsőbbséget kell adnia a kereszteződésben lévőknek.
Hír beküldése
Az országban jelenleg már csak öt rádióállomás működik FM-technológiával, viszont a digitális audio műsorszórás (DAB) rendszerében négyszer ennyi rádióállomást lehet hallgatni.
<em>Hír szerkesztése</em> Új alternatív választási küszöböt javasolt az RMDSZ
E szerint nem csak a voksok öt százalékát elérő szervezetek jutnának a parlamentbe, hanem azok is, amelyek ezt nem érik el, de négy megyében 20 százalék feletti a támogatottságuk.
<em>Hír szerkesztése</em> Nem szigorodik a magyar állampolgársági törvény
A ciklus végéig meglehet az egymillió új magyar állampolgár.